GP České republiky - Vstupenka Pitwalk/Paddock právě v prodeji

Oblíbená vstupenka Pitwalk/Paddock jde právě do prodeje. Přestože tato speciální vstupenka dovoluje návštěvu Masarykova okruhu pouze ve čtvrtek před Grand Prix, a to jen na pár hodin, vydobyla si u fanoušků velkou oblibu. Umožňuje totiž navštívit místa, do kterých by se jinak běžný smrtelník nedostal. Držitelům dává jedinečnou možnost nahlédnout do divákům běžně nepřístupných míst. Budou se moci projít boxovou uličkou a Paddockem, tedy samotným zázemím a srdcem závodních týmu a s trochou štěstí třeba spatřit i svého oblíbeného jezdce.

Vstupenky budou k dostání od úterý 16. dubna od 12.00 hodin online na gp.ticbrno.cz případně v kamenné prodejně TIC Brno na Panenské 1 za tradičních 1.000,- Kč. S pořízením vstupenky by zájemci neměli váhat, jelikož kapacita je omezená.

Co se týče probíhajícího předprodeje na letošní Grand Prix, tradičně je největší zájem o vstupenky na přírodní tribuny GOLD. Spolek pro GP ČR Brno, který Grand Prix od roku 2016 pořádá, již hlásí vyprodáno v případě vstupenek T4 PLUS a T4 ULTRA, které jsou novinkou letošního ročníku. Několik málo posledních kusů vstupenek je k dostání na sedadlové tribuny T2, T3 a T6 a také do stanu T2 Premium. Pospíšit by si měli také zájemci o motorkářský Camp A.

Celý kolotoč MotoGP v čele s nestárnoucím Valentinem Rossim, v posledních letech dominujícím Marcem Marquezem, českými zástupci Jakubem Kornfeilem, Filipem Salačem a Karlem Abrahamem zavítá do Brna již 2.– 4. srpna 2019. I letos se mohou návštěvníci těšit na veškerý servis a zázemí, na který byli v předchozích letech zvyklí, a především pak na tradičně skvělou atmosféru.

Aktuální zvýhodněné ceny vstupenek platí do konce června.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist