GP České republiky v Brně, poslední šance na zvýhodněné vstupenky!

Fanoušci rychlých motocyklů mají tento týden poslední šanci pořídit vstupenky na největší tuzemskou sportovní akci za zvýhodněné ceny. Možnost zakoupit vstupenky až o 25 % výhodněji potrvá jen do soboty 30. června!

Pokud jde o vstupenky a jejich dostupnost, váhat by neměli především zájemci o speciální čtvrteční vstupenku Pitwalk/Paddock umožňující nahlédnout do Paddocku a boxové uličky, stejně jako zájemci o vstupenky na sedadlové tribuny, které zároveň umožňují pohyb po celém areálu a všech tribunách přírodních.

K dostání je také několik málo posledních „kempenek“, tedy speciálních vstupenek do Campu A určených motorkářům, kterým umožňuje již od čtvrtečního večera kempovat přímo u závodní dráhy. I nadále jsou k dispozici lístky na přírodní tribuny SILVER, opravňující ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, i vstupenky GOLD ideální pro volný pohyb po všech přírodních tribunách a průchod areálem i shopping zónou.

Letošní Grand Prix České republiky se koná v obdobném termínu jako v loňském roce, hvězdy MotoGP tak zavítají do Brna první srpnový týden, konkrétně 3. – 5. srpna. Návštěvníci se jako vždy mohou těšit na veškerý servis a zázemí v podobě velkoplošných obrazovek, občerstvení, stánků se suvenýry a hlavně na skvělou atmosférou unikátní tratě ležící v lesích na okraji Brna. Samozřejmostí opět budou i speciální bezplatné autobusové linky z centra města i v okolí Masarykova okruhu.

Nezapomeňte, že všechny druhy vstupenek lze nyní zakoupit až s 25% zvýhodněním, tato možnost však potrvá pouze do 30. června! Neváhejte tedy a pořiďte vstupenky prostřednictvím Turistického informačního centra Brno, buď v jeho informačním centru na Panenské 1 nebo online na stránkách gp.ticbrno.cz. Zastavte se v infocentru TIC Panenská 1 v Brně nebo kupujte vstupenky online na www.gp.ticbrno.cz

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)
Radek Babička - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist