GP České republiky 2018 – Vstupenky Pitwalk/Paddock opět v prodeji!

Předprodej vstupenek na letošní Grand Prix České republiky (3.-5. srpna 2018) je v plném proudu. Zvýhodněné ceny všech vstupenek platí jen do konce června. Navíc právě dochází k navýšení kapacity tzv. Pitwalk a Paddock tour ve čtvrtek před závodem. Velmi žádané čtvrteční vstupenky Pitwalk/Paddock umožňující nahlédnout do zákulisí Grand Prix jsou tak od pondělí 28. května v omezeném množství opět v prodeji. Stále jsou také k dispozici nové vstupenky T2 Premium určené náročnějším zákazníkům a zbývá ještě několik posledních míst v populárním Campu A přímo u trati.

Pitwalk/Paddock

Ojedinělá vstupenka, která držiteli umožňuje nahlédnout do zákulisí kolotoče MotoGP. Ve čtvrtek před závodním víkendem nabízí možnost dostat se do boxové uličky a do tzv. Paddocku tedy do samotného zázemí týmů. S trochou štěstí máte možnost třeba spatřit i svého oblíbeného jezdce. Vstupenka byla prakticky ihned po svém březnovém uvedení do prodeje vyprodána, nyní pořadatel Velké ceny Spolek pro GP ČR Brno navyšuje kapacitu. Od pondělí 28. května od 12.00 hodin bude v prodeji opět jen velmi omezený počet těchto vstupenek a výtěžek jako obvykle půjde na dobročinné účely. Vstupenka bude stát tradičních 1.000 Kč.

T2 PREMIUM – Více možností přináší větší zážitek!

Úplnou novinkou letošního roku je speciální vstupenka T2 PREMIUM, která v sobě kombinuje výhody VIP vstupenky, vstupenky na sedadlové tribuny a vstupenky na přírodní tribuny. Je určena aktivním návštěvníkům, kteří neradi zůstávají na jednom místě, mají zájem vidět nejen dění na startovní rovince, ale rádi zakusí i nezaměnitelnou atmosféru přírodních tribun. T2 PREMIUM především nabízí zázemí stanu s celodenním občerstvením umístěného vedle tribuny T2, možnost návštěvy Paddocku, vstup na přírodní tribuny či pohled ze sedadlové tribuny T2. Vstupenka je právě v prodeji a k dispozici je omezený počet.

Camp A

Speciální vstupenka určena motorkářům, kterým umožňuje již od čtvrtečního večera kempovat přímo u závodní dráhy. V prodeji zbývá několik málo posledních kusů. Neváhejte!

Nyní až o 25 % výhodněji

Stále jsou k dispozici všechny typy vstupenek za zvýhodněné ceny. Zájemci mohou ušetřit až 25 % oproti nákupu na místě. K dostání jsou lístky na přírodní tribuny SILVER, opravňující ke vstupu na čtyři přírodní tribuny Masarykova okruhu, i vstupenky GOLD ideální pro volný pohyb po všech přírodních tribunách a průchod areálem i shopping zónou, stejně jako vstupenky JUNIOR a SENIOR. Váhat by neměli ani zájemci o vstupenky na sedadlové tribuny, jejichž držiteli kromě jistého místa zaručují i pohyb po celém areálu a všech přírodních tribunách.

Neváhejte a zastavte se v infocentru TIC Panenská 1 v Brně nebo kupujte vstupenky online na www.gp.ticbrno.cz.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist