Forward Racing míří do Kataru s velkým očekáváním

Zimní přestávka a nabitá předsezonní příprava je již minulostí a jezdci týmu NGM Mobile Forward Racing nyní stojí těsně před prvním podnikem sezony 2014 v Kataru do něhož nastoupí v pozměněném složení a s novými motocykly kategorie Open Forward Yamaha.

Američan Colin Edwards s týmem pokračuje také v letošním roce, protože si vedení cení jeho zkušeností s motocykly Yamaha a jehož úkolem je pracovat na vývoji těchto litrových prototypů italské stáje. V třídenním katarském testu byl Američan celkově sedmý, což pro něho samotného stále není pozice, kde by chtěl být.
Před víkendovým zahajovacím podnikem sezony Colin Edwards krátce poznamenal: „Už se těším na začátek sezony v Kataru. Jsem moc rád, že se vracím do sedla Yamahy a nadále pokračuji s týmem NGM Mobile Forward Racing. Společně s týmem budeme pracovat na vývoji motocyklu a jsem si jistý, že se nám podaří docílit dobrých výsledků.“

Španěl Aleix Espargaró přestoupil k týmu NGM Mobile Forward Racing od stáje Aspar a vzhledem k jeho dosavadním výsledkům udělal dobře. Espargaró patří mezi nejlepší jezdce předsezonní přípravy a s motocyklem kategorie Open byl dokonce nejrychlejší v posledním testu MotoGP v Kataru (netestovaly tam tovární týmy Ducati, Honda, Yamaha).
„Po výrazné předsezonní přípravě jsem skutečně hodně nedočkavý, abych v Kataru odstartoval premiérový ročník v sedle Forward Yamahy,“ řekl Aleix Esaprgaró. „Poprvé od doby, kdy závodím v MotoGP mám před příjezdem na zahajovací podnik sezony šanci bojovat o přední pozice. Rád bych týmu NGM Mobile Forward Racing poděkoval za jejich důvěru a doufám, že pro tým dokážu vybojovat dobré výsledky.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist