Filippo Preziosi: Stoner je pořád ještě náš

Rádoby senzacechtivé weby, odvolávající se na italský server Sportmediaset.mediaset.it, uveřejnily včera zprávu o podepsání Caseyho Stonera k Hondě na rok 2011. Tyto zprávy ale nejsou pravda a dají se přirovnat k "jedna paní povídala", více ale v článku!

O jednání Livia Suppa se Stonerem hned po Jerezu jsme ostatně na našem webu informovali v tomto článku

Vedoucí závodního projektu Ducati, inženýr Filippo Preziosi, byl včera v Mugellu při testech superbikového týmu s jezdcem Troyem Baylissem a na téma podepsání smlouvy (nebo chcete-li předsmlouvy) Stonera s Hondou se vyjádřil následovně:


"Stoner je ještě stále náš a myslím si, že i Livio Suppo potvrdil, že k žádnému  podpisu smlouvy nedošlo. Se Suppem, stejně jako se Stonerem mám i nadále velmi dobrý kontakt a to jak, co se týká práce, tak i závodění. U nás totiž existuje určitá loajalita. Když Suppo odcházel od Ducati, tak mně také řekl, že zkusí "přetáhnout" Stonera k Hondě. V každém případě dobře víme, že nejlepší čtyři jezdci budou na rok 2011 volní. U nás byl třeba v Jerezu v hospitality i Hirsch (manažér Lorenza). Každý mluví s každým!", říká Filippo Preziosi a dodává: "Vím, na co se chcete zeptat, na Rossiho! Samozřejmě, že mluvíme s Valentinem a vyměňujeme si informace, například jaká je jeho cena. Valentino není jen velký jezdec, ale i hodně inteligentní člověk. Šance, že bude jezdit za Ducati v příštím roce, odhaduji tak na 50%".


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist