FB Corse: Rozhodující test 15. až 17. března

Nový italský tým FB Corse s jezdcem Garry McCoyem pojede ve dnech 15. až 17. března na okruhu Ricarda Torma ve Valencii hodně důležitý test.

Dny 15. až 17. března jsou pro tým FB Corse na okruhu "Autodromo Ricardo Tormo" velmi důležité. Jezdec Garry McCoy a tým FB Corse pánů Andrea Ferrariho a Sergio Bertocchidiho  zde musí časově "přesvědčit" při funkčních testech zástupce Dorna Sports Franca Unciniho, že tento motocykl je konkurence schopný a že se může zúčastnit zahajovacího závodu seriálu MotoGP v Losailu - 11. dubna. 
 

Po tomto "“Timing testu” - který je naplánován na 17. března - vydá Dorna buď souhlas k účasti v mistrovství světa MotoGP 2010 nebo také ne. Rozhodující bude naměřený oficiální čas a jeho porovnání s jinými konkurenty královské kubatury. 


FB Corse FB01, tedy motocykl vyvinutý firmou Oral Engineering konstruktéra Mauro  Forghieriho, doposud nemá jistotu svého závodění v MotoGP, zatímco španělský projekt Inmotec ohlásil už svou účast na 4 - 5 závodech sezóny 2010 na "wild card".


Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist