Fabrizio a DuHamel za zraněného Elíase?

Michel Fabrizio v Německu a Miguel DuHamel v USA, by měli nahradit Toni Elíase, který si léčí svou zlomenou stehenní kost.

Toni Elías po zranění z Grand Prix Holandska přijde minimálně o dva následující závody. Tým Fausta Gresiniho jedná s továrnou Honda o náhradě za Elíase pro závody na německém Sachsenringu a americké Laguna Sece. Zatímco v Německu by měl na Hondu RC 212V usednout mladý Michel Fabrizio, jenž na živobytí vydělává v Mistrovství světa Superbike. V USA by poté měl do stejného sedla usednou zkušený Miguel DuHamel. Tento již 39 roků starý Kanaďan, který má na svém kontě 8 titulů Mistra USA, 5 vítězství ve slavné Daytoně 200, ale například i celkové 12. místo v Grand Prix 500, je dáván do spojitosti s Gresinim především proto, že Honda chce do Laguny angažovat někoho, kdo okruh dokonale zná.
Další prozatím nepotvrzenou zprávou spojující MotoGP a okruh Laguna Seca, je zpráva o tom, že by se mělo v Laguna Sece jet letos naposledy. Okruh prý nemá podepsaný kontrakt se společností Dorna Sports, která na MotoGP vlastní práva.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist