Ezpeleta Rossimu hodně věří

Boss Dorny Carmelo Ezpeleta doufá v co nejčerstvější úspěchy Valentina Rossiho u Yamahy. Z nich bude profitovat celé mistrovství světa, je totiž přesvědčen španělský manažer.

Šéf Dorny Carmelo Ezpeleta věří Valentinu Rossimu v následující sezoně opravdu hodně: "Jsem si jistý, že je schopen pořád ještě vyhrávat", řekl Španěl pro BBC Sport.
Ačkoliv v posledních dvou letech nevyhrál Rossi na Ducati během 35 startů ani jeden závod, tak dle Ezpeletova mínění vůbec nic ze svého jezdeckého umění nezapomněl: "Jsem si absolutně jistý, že dokáže své konkurenty ještě pěkně prohnat, se vším svým talentem a zkušenostma. Na Yamaze toho dokázal hodně vyhrát a jistě se opět posune hodně dopředu".
"Rozhodl se vrátit nazpět k Yamaze, protože chtěl opět patřit k absolutní špičce", řekl dále Ezpeleta, který dobře ví, že úspěšný Valentino Rossi znamená úspěšné celé mistrovství světa. 
"Valentino má velké jméno. Pro řadu je právě on ikonou a definitivně jedním z největším jezdců historie MotoGP. Pokud bude opět závodit o podiová umístění a o vítězství, tak to bude důležité pro celé mistrovství světa. Bylo by to dobré pro sport, kdyby se mu to podařilo", řekl závěrem pro BBC CEO Dorny Carmepo Ezpeleta.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist