Ezpeleta ostře komentoval rozhovor Flamminiho

V německém motocyklovém časopise Motorrad vyšel rozhovor s promotérem šampionátu WSBK Mauriziem Flamminim. Na tento rozhovor ovšem hodně ostře reagoval Carmelo Ezpeleta.

V rozhovoru redaktora časopisu "Motorrad" Michaela Rohrera se promotér WSBK Maurizio Flammini dotkl i hodně ožehavého tématu a sice zavedení čtyřválcových motocyklů o objemu 1000 ccm do MotoGP v roce 2012 a stávajících regulí FIM, kde a v kterém šampionátu mohou tyto motocykly startovat.


Na tento rozhovor reagoval šéf Dorny Carmelo Ezpeleta hodně podrážděně a kromě jiného také řekl: "Je mně úplně jedno, co říká k tomuto tématu Maurizio Flammini. On totiž nemá vůbec co do toho mluvit. O tom rozhoduje FIM. Jeho názor nemá pro mě žádnou cenu. Jeho SBK je totiž druhá liga. Stačí se jen podívat na počet diváků na posledních dvou závodech a srovnat superbikové Brno se závodem Grand Prix na Sachsenringu, To říká vše".

Jedno je jisté, mír skončil a všichni jsou zvědaví, jaká bude odpověď Infrontu. Zároveň se také ukazuje, že nepůjde o žádné gentlemanské jednání. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist