Edwards: Nový bike teprve až v Brně?

Další nasazení motocyklu Suter-BMW týmu Forward Racing je už řadu týdnů s otazníkem. Colin Edwards si myslí, že změna motorky přijde až v Brně.

"Máme to, co máme, ale v Brně bychom mohli mít něco nového. Během letní přestávky jsem neměl s hochy z týmu žádný kontakt a proto nevím na 100%, kterým směrem máme dále jít. Momentálně jedu motocykl Suter-BMW a před námi je následující závod" komentuje Edwards různé fámy o změně na bike ART-Aprilia.

Co se týká možnému návratu do superbikového šampionátu, tak mistr světa 2000 a 2002 říká: "Definitivně je to jedna z možností. To je ale také vše, co o tom mohu říci, víc ale ještě nevím. Mám rád současný tým, neboť je to jeden z nejlepších, s kterým jsem spolupracoval. Prostě musíme se snažit, aby to nějak fungovalo".
Pro následující závod Grand Prix Indianapolis si ale zkušený Američan nedělá vůbec žádné falešné naděje: "Prostě pojedeme a musíme počkat, jak daleko budeme vzadu. Dám do toho všechno, a uvidíme, co se stane".

Zatímco vývoj prototypových motocyklů se razantně posouvá stále dopředu, tak Edwards se svým motocyklem Suter-BMW přešlapuje na místě: "Prototypy jsou stále rychlejší a rychlejší a rozdíl mezi námi a jimi je stále větší a větší. Při našem prvním testu v Malajsii jsme měli přibližně ztrátu 2,8 sekundy a mysleli jsme si, že se nám podaří rozdíl zmenšit. V současné době je ale naše ztráta ještě větší a naše práce nenese žádné ovoce", je hodně frustrujícího názoru 38-letý pilot.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist