Dozvuky z Phillip Islandu – 250 ccm

“Stoneruv pad byl ukazkou jeho prehnaneho sebevedomi”, rika staronovy mistr sveta Daniel Pedrosa.

Daniel Pedrosa (1.) - Honda “Co Stoner a moji superi nevedeli, byla skutecnost, ze jsem od Motegi zavodil se zlomenou kosti v levem rameni. Ale nechtel jsem z toho delat zadny velky pripad, aby se nevykladalo o tom, ze se vymlouvam. Je to pro me fantasticky den ! Kdyby se mi ten utok na Porta nepodaril, tak by se tak moc zase nestalo. V zadnem pripade jsem nechtel moc riskovat. ”
Sebastian Porto (2.) - Aprilia “Necitim se jako porazeny, nebot jsem zajel dobry zavod. V polovine zavodu jsem videl, ze Daniho nesetrasnu. A tak jsem trochu ubral na tempu a teprve ke konci zavodu zase poradne otevrel plyn. Ovsem na cilove rovince jsem byl uplne bezbranny”. Casey Stoner (out) - Aprilia “Udelal jsem chybu, ktera pro me znamenala konec i te male sance na titul mistra sveta. Citil jsem uz ve warm – upu, ze mam malo gripu, pritom jsem byl s timto setupem spokojen prakticky po cely vikend. Jsem pochopitelne hodne zklaman, hlavne kvuli celemu tymu. Ale doufam, ze pri zbyvajicich dvou zavodech zajedu jeste dobre vysledky.”
Alex de Angelis (out) - Aprilia “To byla proste smula. Pritom jsme po cely vikend pracovali velmi optimalne, takze se dal ocekavat dobry vysledek. Ja jsem chtel konecne vyhrat. Bohuzel jsem nemel moznost se vyhnout. A tak chci ted jeste dvakrate zavodit se spici…!”

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist