Dozvuky z Mugella – 125 ccm

Prvni vitezstvi madarskeho pilota Gabora Talmacsiho bylo zaroven prvni od roku 1973, kdy Janos Drapal vyhral v jugoslavske Opatiji tristapadesatky.

“Pohled na prubeznou tabulku mistrovstvi sveta kubatury 125 ccm je ponekud nezvykly, vede Svycar pred Finem a Madarem, nejedou zde snad zadni Italove nebo Spanele ?”, rika s trochou nadsazky 24-lety byvaly boxer z Budapesti.
Gabor Talmacsi (1.) - KTM
“Thomas nekolikrate v poslednim kole uklouzl, a tak jsem ho v cilove zatacce predjel. Ovsem jeho motocykl byl o neco rychlejsi nez muj. Takze jsem mel strach, ze me zezadu predjede. Kdyz predtim spadli Mika s Faubelem, tak jsem jen zavrel oci a pridal jeste plyn a modlil se az do cilove pasky !”
Thomas Lüthi (2.) - Honda
“Neuveritelne, nemohu ani popsat, jak jsem “happy”. V poslednich ctyrech kolech pridali Faubel a Kallio opravdu hodne plynu, chtel jsem jet s nimi na dohled, ale zaroven jsem vedel, ze mam za zady Talmacsiho, ktery me mel velmi dobre nastudovaneho. Vedel jsem ale z televizniho zaznamu, ze zde vloni vyhral Dovizioso z prvni pozice. A tak jsem se chtel pokusit, udrzet Talmacsiho za sebou. To se mi ale nepodarilo, nebot me predjel vnejskem.”
Joan Olivé (3.) – Aprilia
“Velmi spatne jsem odstartoval a byl po prvnim kole 11. Pak jsem se ale prokousal az dopredu a v konci jsem si delal se souperi, co jsem chtel. Ale, ze jsem treti v cili, to mi rekli teprve mecahnici, ja to sam vubec nevedel.”
Mattia Pasini (4.) – Aprilia
“Mel jsem jeste hodne velke bolesti po zraneni v Le Mans. V polovine zavodu me oteklo zranene predlokti a tak jsem si chtel povolit trochu rukavici, to se mi ale nepodarilo.”
Fabrizio Lai (8.) – Honda
“Velmi dobre jsem odstartoval, ale dostal jsem brzo velke bolesti do otekleho kolena, zraneneho v zaverecne kvalifikaci. A navic jsem diky Peskove padu ztratil 2 vteriny.”.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist