Dotlučený Alex Barros doufá v Lagunu

Alex Barros během Grand Prix Německa dvakrát nebezpečně havaroval, při těchto haváriích si způsobil četné pohmožděniny, z nichž zejména ty na pravé ruce jsou velmi bolestivé.

Mezi jezdce, kteří v závodě MotoGP Grand Prix Německa nezvládli svůj stroj a skončili ve štěrku mimo svůj motocykl, patřil i brazilský jezdec Alex Barros, který v devátém kole nedělního závodu opustil stroj Ducati týmu Pramac d´Antín MotoGP. Alex Barros nebezpečně havaroval již při pátečních trénincích, kdy si zranil pravou ruku. Při havárii v neděli si naštěstí zranění dále nezhoršil a proto by neměl chybět již tento víkend v americké Laguna Sece, kde šampionát MotoGP pokračuje.
„Se svým závodním výsledkem jsem velmi nespokojený,“ komentoval závod Alex Barros. „Během posledních několika dnů přišlo zranění a spousta jiných věcí, nakonec jsem v tréninku mohl ještě jezdit a tak jsem doufal, že dnes získám dobrý výsledek. Měl jsem dobrý začátek, ale po několika málo kolech jsem věděl, že něco není v pořádku. Pneumatiky dnes nepracovaly dobře, ale i moje ruka mi činila obtíže. Pravděpodobně tato kombinace byla odpovědná za můj pád. V tomto závodě jsem dal do jízdy to nejlepší co dovedu, ale samozřejmě můj tělesný stav nebyl tak dobrý. Teď mé zranění dost bolí, přestaly účinkovat utišující léky. Doufám, že se do příštího závodu alespoň částečně dokážu dát dohromady.“

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist