De Angelis má zlomenou člunkovou kost

Závodní víkend v domácím prostředí má za sebou jezdec Alex de Angelis, který v závodu královské kubatury Velké ceny San Marina obsadil čtrnácté místo. S výsledkem byl třicetiletý jezdec spokojený, protože jej získal i za cenu bolestí v pravém zápěstí, které jezdce po celý víkend limitovalo.

Hned v pondělí jezdec týmu NGM Mobile Forward Racing absolvoval lékařské vyšetření v San Marinu, aby zjistili, co je příčinou nepříjemných bolestí pravého zápěstí. Na magnetické rezonanci následně zjistili zlomeninu člunkové kosti.
Postižené místo fixoval Doktor Simone Grana zápěstní bandáží a De Angelis nyní podstoupí intenzivní magnetickou a laserovou terapii, aby byl připraven na čtrnáctý závod sezony, který je zároveň předposledním evropským podnikem sezony v Aragonii.

Alex de Angelis nahradil u týmu NGM Mobile Forward Racing Američana Colina Edwardse, který se s týmem rozloučil po domácí Grand Prix v Indianapolis. Jeho nová role je testovací jezdec Yamahy a právě v těchto dnech si plní své nové pracovní povinnosti v Japonsku.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist