Dani Pedrosa: "Nebyl to zrovna náš nejlepší den"

Jeden z velkých favoritů na titul letošního mistra světa Dani Pedrosa (27) při prvním tréninku v Kataru zrovna nepřesvědčil o kvalitách továrního motocyklu Repsol-Honda.

Při prvním volném tréninku (trval 45 minut) za umělého osvětlení pro GP v Kataru na trati "Losail International Circuit" se tovární tým Repsol-Honda mohl sice radovat ze 4. místa Marca Márqueze, ale jeho daleko více hodnocený týmový kolega Dani Pedrosa (27) byl po 8. místě a ztrátě 1,064 sec. na Lorenza zklamán. Dani hovořil o problémech při nájezdu do zatáček a teprve ve svém úplně posledním kole (17.) se dostal na čas 1: 57,749 min. Jinak celý trénink odjel vicemistr světa pouze s jednou sadou pneumatik, ostatně stejně jako Marc Marquez.
"Nebyl to dnes zrovna náš nejlepší den. Nemohli jsme motocykl jet tak, jak bychom potřebovali a jak jsme si představovali. Motorka se chovala při nájezdu do zatáček hodně divně. Proto jsem se nedostal ani na žádné lepší časy. Doufám, že to v pátek bude lepší. Musíme prostě zajet několik rychlých kol. A to se nám zatím nepodařilo", řekl po prvním dni testování Pedrosa.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (3x):



TOPlist