Cardion AB Motoracing - Assen (1)

Jednou jsi nahore, jednou zase dole. Je to proste sport. A tak zatimco Kuba Smrz vysledkovou listinu skoro vede, Kaja Abraham ji prakticky uzavira. Ale vice v nasledujicich radcich.

Grand Prix Assen 22. cervna - 1. kvalifikace
Karel Abraham
41. místo ( čas 1.50, 624 sec)
„Ráno byla v Assenu hrozná zima, na kterou si po Španělsku těžko zvykáme. V prvních kolech volného tréninku jsem samozřejmě zajížděl nový píst. Zbytek tréninku jsem se snažil věnovat zrychlování, a to hlavně na novém úseku trati. Na kvalifikaci jsem vyjel se starými pneumatikami, které jsme měli v plánu po deseti minutách vyměnit. Po výměně následování na rychlejší skupinku. Když po celém kole nikdo nejel, tak jsem projel boxovou uličkou. Vyjíždělo několik jezdců a já s nimi. Bohužel hned v prvním kole začalo pršet. Nestihl jsem si zajet žádný rychlý čas. Z dnešního dne jsme všichni zklamáni, ale doufáme, že zítra to bude o hodně lepší.”
Jakub Smrž
5. místo ( čas 1.42, 250 sec)
„Ve volném tréninku bylo trošku zmatené počasí, přičemž jedna část trati byla mokrá a ta druhá suchá. Když to oschlo, začalo opět pršet. Ke konci jsme zvládli objet pár kol na suchu, ale nebyl jsem spokojen s geometrií motorky. Na kvalifikace jsme udělali velké změny a od začátku jsem se pohyboval převážně v první pětici. Ke konci jsem ještě chtěl více zrychlit, ale potkal jsem pomalejšího jezdce. I tak jsem velice spokojen, protože jsem všechny časy zajel sám a rád bych zítra své umístění vylepšil, pokud bude dobré počasí. Ještě chceme udělat drobné změny na podvozku, ale jinak tým odvedl perfektní práci, podvozek fungoval výborně a motorka byla velice rychlá.”

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist