Budu v Británii a Valencii, plánuje Edwards

Po řadě spekulací ohledně Colina Edwardse, který jede svoji poslední sezonu závodní kariéry je situace taková, že od závodu v Brně Američana nahradí Alex de Angelis. Edwards by pak v pozici třetího jezdce týmu měl nastoupit do Grand Prix v Británii a taktéž by měl jet poslední závod sezony ve Valencii.

Američan Colin Edward už ve druhém podniku roku oznámil záměr ukončit závodní kariéru jezdce motocyklového mistrovství světa. Jako zkušený jezdec měl právě letos být tahounem týmu, protože po problémech z předchozího ročníku měli podvozky a motory Yamahy. Bohužel Edwardsovi se nedařilo ani tentokrát a začalo se šeptat o nespokojenosti vedení týmu s jeho výsledky.

Mezi samotným jezdcem a šéfem týmu Giovannim Cuzarim mělo proběhnout hned několik schůzek, jejímž výsledkem by mělo být takové šalamounské rozhodnutí. Závod v Grand Prix Indianapolisu bude pro Colina Edwardse na nějakou dobu poslední, protože už v Brně jej nahradí Alex de Angelis.
Edwards ale neskončí úplně, protože se ještě představí ve Velké Británii, kde je velmi populární a s mistrovstvím se rozloučí ve Valencii, což je poslední závod sezony. Ve jmenovaných závodech Edwards pojede s třetím motocyklem týmu NGM Mobile Forward Racing společně s Aleixem Espargarem a Alexem De Angelisem.

„Abych řekl pravdu tak v Brně nebudu, ale určitě vím, že budu na okruhu v Silverstone a ve Valencii, to stoprocentně,“ řekl Colin Edwards v rozhovoru pro motogp.com, kde jeho šéf Giovanni Cuzari potvrdil zájem o Američanovy služby. „S Colinem plánujeme jiný druh práce. Určitě spolu nekončíme, protože nikdy nemůžu zapomenout na to, co pro mě Colin udělal a také nemůžu pominout jeho velké zkušenosti, které potřebujeme pro tým a pro budoucnost.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist