Ben Spies zůstává u Yamahy

Továrna Yamaha dnes oficiálně oznámila, že prodloužila smlouvu s americkým ex-šampionem superbiků Benem Spiesem, který tak zůstává i na rok 2012 týmovým kolegou Jorge Lorenza.

Yamaha Motor Racing a Ben Spies podepsali novou smlouvu na rok 2012. Tato smlouva znamená, že se Yamaha může plně koncentrovat na vývoj motocyklu o objemu 1000 ccm a do tohoto projektu zapojit i oba tovární jezdce.

"Jsme velmi rádi, že můžeme pokračovat s Benem v práci i na rok 2012. Doufáme, že Ben bude pro nás startovat i v mnoha dalších létech. Jeho přestup do továrního týmu Yamahy nám už částečně ukázal, jak velký potenciál tento jezdec ještě má. Díky podepsání této smlouvy se můžeme plně koncentrovat na budoucnost a na přípravu na rok 2012", řekl týmový manažér Lin Jarvis.
Ben Spies si vyjel teprve minulý závodní víkend své první podiové umístění s továrním motocyklem Yamaha a superbikový šampion 2009 se pochopitelně cítil po podepsání smlouvy velmi šťastný a a poděkoval se především u Lina Jarvise a u Masahiko Nakajimy: "Je to pro mě hodně důležitá část mé závodní kariéry, že mohu závodit v nejúspěšnějším týmu MotoGP posledních roků. Yamaha mě skvěle podporovala už během mého závodění v superbicích a i v královské kubatuře", komentoval podpis smlouvy Ben Spies.



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist