Aspar představil hlavního sponzora Drive M7

Španělská skupina Aspar patří mezi jedny z největších týmů v paddocku motocyklového seriálu Grand Prix a má zastoupení ve všech třech kubaturách. Tým MotoGP bude v nadcházející sezoně reprezentovat dvojice Nicky Hayden a Hiroshi Aoyama plus nový hlavní sponzor v podobě malajského energetického nápoje.

Nový malajský hlavní sponzor je součástí Mutiara Motors group a Drive M7 je značkou energetického nápoje. Nové motocykly Honda RCV1000R specifikace Open, jenž v letošním roce osedlají dva bývalí světoví šampioni Nicky Haydena a Hiroshi Aoyamy, budou v kombinaci barev zelené, stříbrné a černé.

Značka Drive M7 je známa z prostředí Formule V6 nebo Japonské série GT300 a GT500. Vstup do mistrovství světa v pozici hlavního sponzora týmu Aspar, je dalším krokem malajské společnosti, která chce proniknou na evropský a severoamerický trh. Oficiální název týmu Aspar MotoGP je - Drive M7 Aspar Team.
„Tento týden jsme zažili velmi speciální moment, když jsme potvrdili spolupráci pro nadcházející sezonu mezi týmem Aspar a Drive M7,“ uvedl šéf týmu Aspar Jorge Martinez. „Pro nás je velké plus přijmout podporu od tak velké mezinárodní společnosti, jakou je Drive M7 a to vše ve velmi důležitém roce s mnoha zásadními změnami v projektu týmu Aspar.“

„V roce 2014 jsou před námi nové a mnohem ambicióznější výzvy. Změnili jsme výrobce motocyklu, máme dva nové jezdce, jenž jsou oba bývali mistři světa a nyní jsme představili nového hlavního sponzora,“
pokračoval Jorge Martinez a závěrem dodal: „Tým Aspar by rád poděkoval Drive M7 za jejich absolutní podporu.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist