Anthony West pojede Kawasaki v roce 2008

Behem Grand Prix San Marina v Misanu oznamila tovarni staj Kawasaki Racing Team usty competition-managera Michaela Bartholemyho , ze vedle Johna Hopkinse bude druhym pilotem zelenych na motocyklu Kawasaki Ninja ZX - RR v roce 2008 26 - lety Australan Anthony West.

Australsky jezdec Anthony West letos zacal sezonu na Aprilii 250 za tym Sicilia, dvakrate dojel desaty a 1x na devatem miste. Take jel tri zavody v mistrovstvi supersportu - kdy nahradil sveho zraneneho krajana Kevina Curtaina - a to za Yamahu a v Silverstonu a Misanu dokonce dokazal vyhrat ! A od Grand Prix v britskem Donningtonu sedla v kralovske tride MotoGP motocykl Kawasaki Ninja ZX - RR. Zatim na nem absolvoval 5 zavodu a vzdy bodoval ! V Anglii dojel 11., v holandskem Assenu 9., na Sachsenringu 8., v Americe na okruhu Laguna Seca jako 7. a u nas na Masarykove okruhu skoncil 12. Se ziskem 33 bodu je zatim prubezne na 15. miste.
Je to jeho druha sezona v nejsilnejsi obsahove tride, predtim jel 14 zavodu v sezone 2001, kdy skoncil na dvouvalcove Honde v tymu Dee Cee Jeans Racing Tea nejlepe trikrate na 12. miste a to v Portugalsku, doma v Australii a take v Malaysii. Celkove to bylo tehdy 18. misto se ziskem 27 bodu.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist