Andrea Dovizioso na tovární Hondě?

Sezóna 2008 ještě pomalu ani nezačala a první senzace je rádoby na světě. Zahraniční webové servry přinesly zprávu, že Ital Andrea Dovizioso by měl v roce 2009 sedlat v královské kubatuře tovární motocykl Repsol Honda.

Andrea Dovizioso má nyní k dispozici telemetrického specialistu, Pietra Carparu, ten už spolupracoval například s Lucou Cadalorou či s Regisem Laconim.

Mistr světa stopětadvacítek z roku 2004, 21-letý Ital Andrea Dovizioso, který byl v uplynulých 3 letech jako jediný schopný konkurovat na nepříliš rychlé Hondě 250 cc suverénním Aprilkám, pozávodil minulý víkend při své prémiéře v MotoGP v Qataru "božského" Valentina Rossiho na satelitní Hondě RC212V opravdu obdivuhodným způsobem. A v příštím roce by měl jet v oficielním továrním týmu Repsol Honda. A místo koho? Odpověď je celkem logická...Nové Hondy jsou přece "ušité" na míru Dani Pedrosovi a naopak ex-mistr světa Nicky Hayden se s nimi stále nemůže nějak srovnat. A tak je odpověď celkem jasná, nový tandém Repsol Hondy by mohl mít v roce 2009 složení Dani Pedrosa ze Španělska a Andrea Dovizioso z Itálie. Ale nechme se překvapit...!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
TZ - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist