AMG bude sponzorovat tým Ducati

Po odchodu Valentina Rossiho od Yamahy k Ducati se všeobecně očekávalo, že od továrního týmu odejde sponzor Fiat, což se také stalo. Ovšem tato italská automobilka nepřešla celkem překvapivě dále s Rossim, nýbrž ji nahradila německá firma Mercedes.

Výkonné vedení tuningového oddělení automobilky Mercedes firma AMG oznámilo, že společnost bude sponzorovat tým Ducati MotoGP v roce 2011. Obchodní marketing je navržen tak, aby využil podobnosti profilů obou značek s důrazem na rychlost, použití a styl navzdory skutečnosti, že obě značky jsou symbolem jejich národní identity.
Nicméně, německo / italské partnerství začíná v příštím roce na závodní dráze prostřednictvím sponzorství AMG týmu Ducati MotoGP, jež je nyní ještě výraznější s příchodem Valentina Rossiho k Ducati. Strategická aliance je určena ke spojení synergie dvou společností u zákazníka a započala fotografií nového Ducati Diavel vedle nového CLS 63 AMG v ceně 99.000 dolarů.
Ředitel Ducati Gabriele del Torchio prohlásil: "V AMG jsme našli partnera, který dokonale odráží naše hodnoty značky vysoké výkonnosti, motorsportu, vzrušení a naší představy nezaměnitelného stylu a designu."
Nicky Hayden, který byl přítomen při oznámení během výstavy v Los Angeles, se již těší na nový služební vůz s 507 koňskými silami.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist