Abraham si v kalendáři Kapky naděje nechal přebarvit motorku na růžovo

Nezbedná holčička Martinka, držitelka Českého slavíka Markéta Konvičková a český motocyklový závodník Karel Abraham. To jsou tři hlavní postavy, teré budou shlížet v srpnu 2012 na majitele kalendáře Nadačního fondu Kapky naděje s názvem Příběhy rošťáků. Karel Abraham je jednou z osobností, které jej podpořily.

Kalendář ve čtvrtek pokřtili jeho patroni v pražském Buddha Baru. Český závodník na slavnostním odpoledni nechyběl.

„Musím přiznat, že ten kalendář je skvělý. Pro mě je o to hodnotnější, že s ním mám spojené jedno příjemné odpoledne focení na Masarykově okruhu. Martinka se ze začátku trošku styděla, ale když jsme posadili jejího myšáka na motorku, hned to bylo lepší,“
vzpomíná český motocyklový závodník.
Na fotografii, která vznikala přímo na pit lane brněnského Masarykova okruhu, se Karel Abraham objevil s motocyklem FTR, s nímž v listopadu 2010 zvítězil v závěrečném závodu třídy Moto2 ve Valencii, svoji premiérovou sezonu v MotoGP však tráví v sedle motocyklu Ducati.

Karel Abraham s Markétou Konvičkovou a Martinkou v kalendáři symbolicky „obsadili“ srpen, tedy měsíc, kdy se na Masarykově okruhu tradičně koná Grand Prix České republiky.

„Myslím, že je to dobrá pozvánka do Brna. Příští rok by se Grand Prix měla konat poslední srpnový víkend od 24. do 26. srpna,“ řekl první český motocyklový závodník v královské kubatuře MotoGP.

Kalendář Kapky naděje Příběhy rošťáků si lze objednat na e-mailu info@kapkanadeje.cz. Výtěžek z prodeje kalendářů nadace poukáže Hematoonkologické klinice Fakultní nemocnice Motol.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist