V simulaci závodu MotoE překonal Aegerter rekord na kolo

V úterý měli jezdci série FIM Enel MotoE World Cup na programu simulaci závodu na osm kol a odpoledne jednu testovací část. V simulaci zajel na první místo Dominique Aegerter, jemuž se navíc povedlo překonat rekord okruhu (1'47,656s z roku 2020). V odpoledním testování byl nejrychlejší brazilský závodník Eric Granado. Test pokračuje ve středu třetím, závěrečným dnem, nicméně předpověď počasí není vůbec příznivá, takže provoz na trati bude minimální.

Simulaci závodu MotoE v Jerezu vyhrál Dominique Aegerter (Dynavolt Intact GP), který najel deset sekund na druhého v pořadí nováčka Fermina Aldeguera (Openbank Aspar Team) a během závodu nastavil rekord Jerezu 1'47,259 sekundy. Třetí projel cílem Miquel Pons (LCR E-Team), který o nadcházejícím víkendu pojede závod mistrovství světa Moto2 v Portugalsku.

Test FIM Enel MotoE World Cup – 2.den (simulace závodu - 8kol)
Úterý, 13.4.2021 - Circuito de Jerez-Angel Nieto (SPA)

V odpolední části byl nejrychlejší Brazilec Eric Granado (One Energy Racing), jehož maximem na kolo byl čas 1'47,681 sekundy. Druhý Dominique Aegerter ztratil 0,248 sekundy, třetí Lukas Tulovic (Tech3 E-Racing) byl o čtyři desetiny pomalejší.

Test FIM Enel MotoE World Cup – 2.den
Úterý, 13.4.2021 - Circuito de Jerez-Angel Nieto (SPA)

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii -1.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
griso21 přispěl -1.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist