Tomáš Holubec je připraven na Evropu

Logo serveru www.racing.motorkari.cz bude na mosteckém okruhu během závodu Mistrovství Evropy Superstock 600 propagovat Tomáš Holubec.

Již tento víkend nastoupí Tomáš Holubec k závodu European Superstock Cup 600, který se jede na severočeském Autodromu duhové energie v Mostě. Tom se tak po roce opět postaví na start elitního závodu, když svůj prozatím poslední závod mezi evropskou elitou absolvoval vloni na britském okruhu Silverstone, kde zasáhl do Mistrovství Evropy třídy Superstock 1000. Závodu v Mostě se Tomáš zúčastní již se svým novým motocyklem Yamaha YZF R6 modelové řady 2004. Cíl je jediný - absolvovat dobrý závod, zanechat v divácích dobrý dojem a pokusit se o umístění v bodované patnáctce, případně v elitní Top Ten.
Tomáš Holubec
Tak konečně po delší pauze si zase zazávodím. O víkendu 8. - 10. 7. 2005 jedu do Mostu na Mistrovství Evropy. Nejdřív jsem ani nevěděl, jestli vůbec pojedu, ale nakonec vše dopadlo dobře. Ve čtvrtek se chystám vyrazit na cestu. Mým cílem je zajíždět co nejlepší časy a pořádně se naučit nový retardér. Co se týče mé přípravy na tento závod, řekl bych jen to, že trénuji skoro každý den. Jezdím na kole, většinou po kamenitých cestách nebo běhám se psem a plavu v bazéně. Jinak o minulém víkendu jsem dostal příležitost od mého kamaráda Michala Měšťana z Motocyklů Mladá Boleslav zatrénovat si na motokrosové motorce. Motokros mě moc baví a je pro mě i tréninkovým zpestřením. Tento závod nebude jednoduchý díky zahraniční konkurenci, ale i přesto se budu snažit o dobrý výsledek.

Informace o redaktorovi

Petr Štola - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist