S nadějí do Cartageny

K poslednímu závodu Mistrovství Evropy 2007 se do španělské Cartageny vypravili i jezdci týmu Intermoto Czech.

Ve třídě 125 GP bude tým Intermoto Czech zastupovat mladý David Látr, který se pokusí vybojovat body s motocyklem Honda RS 125R. David společně s Karlem Peškem, mladším bratrem české silničářské hvězdy Lukáše Peška, vytvořil v průběhu letošní sezóny juniorskou sekci královéhradeckého týmu, která se vedle Mistrovství Evropy účastnila také šampionátu Alpe Adria a Mezinárodního Mistrovství České republiky.
Dalším jezdcem v barvách Intermota, bude ve španělské Cartageně Patrik Vostárek, který si tak prodlužuje svou letošní sezónu, v níž nastupoval především v evropském šampionátu třídy Superstock 600. V Cartageně Patrik pojede pohárový závod UEM Superstock 600, do kterého nastoupí se svým motocyklem Honda CBR 600RR, jenž ho provázel celou letošní sezónu.
Třetím českým jezdcem, který bude v Cartageně hájit barvy týmu Intermoto Czech, je Michal Filla. Mladý a nadějný jezdec ze Šlapanic u Brna si motocykl Honda vyzkoušel již v italské Vallelunze, kde nastoupil za Intermoto do závodu Mistrovství světa supersport. Nyní tedy spolupráce s královéhradeckým týmem pokračuje i ve španělské Cartageně, kde Michal hodlá bojovat o konečné třetí místo v celkovém pořadí letošní sezóny ME Supersport. K tomuto boji mu tým Intermoto Czech poskytl materiálovou pomoc v podobě motocyklu a dalšího technického zabezpečení.

Informace o redaktorovi

Motorkáři.cz - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist