Testy na Lausitzringu posunuty

Pro následující víkend plánované testy šampionátu IDM musely být kvůli špatným povětrnostním podmínkám odřeknuty a posunuty na pozdější termín.

Řada týmu ze šampionátu IDM a také někteří privátní piloti už test dopředu odřekli. Ti odvážnější chtěli své rozhodnutí posunout až na středu. Mezitím ale promotér IDM MotorEvents tyto testy odřekl: "Od rána zde sněží. A i kdyby se počasí o víkendu zlepšilo, tak rozpuštěný sníh bude i nadále na trať stékat. To by nemělo vůbec význam".
Nový termín testů je těsně před zahajovacím závodem tohoto seriálu: "Nabízíme termíny 15., 16. a 17. dubna, ve čtvrtek 18. dubna budou mít jezdci a týmy volno a 19. dubna se volným tréninkem začne letošní IDM", říká Josef Meier z promotérské agentury MotorEvenst.
"Trochu jsme s tím počítali, ostatně vloni to nebylo o nic lepší a jezdili jsme pouze jeden den. Takto aspoň budeme cestovat na Lausitz pouze jednou. Jinak budu o víkendu fandit bráchovi při jeho letošní premiéře v BSB", řekl pro náš web jeden z horkých favoritů na titul šampiona IDM Superbike Matěj Smrž.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist