Černý pojede v roce 2012 za Vector KM Racing

Slovenský motocyklový závodník Jaroslav Černý, jezdící v letošním roce seriál IDM za slovenský Bily Racing, pojede v příštím roce za špičkový německý tým Vector-KM-Racing, který dominoval letošnímu šampionátu supersportů zásluhou Jesca Günthera.

Slovenský jezdec Jaroslav Černý absolvoval uplynulou premiérovou sezónu v IDM s průměrnými výsledky, když celkově skončil s motocyklem Yamaha YZF-R6 na 16. místě (39 bodů) a nejlépe dojel jako 5. na populárním Nürburgringu a 6. na rakouském okruhu Red Bull Ring.

Na rok 2012 si ale nadějný 24-letý jezdec polepšil a svůj dosavadní tým Bily Racing vyměnil za loňský mistrovský tým této kubatury - Jesco Günther získal titul německého šampiona IDM -  a pojede s motocyklem Yamaha YZF-R6 v týmu Vector KM Racing. Tento tým bude vybaven zapalováním Motec, čímž se bude lišit od motocyklů Yamaha, které jsou normálně v prodeji.
Jaroslav Černý: „Ponuka, ktorá prišla ma veľmi potešila, ale zároveň som si nedokázal predstaviť, že by sme to mohli uskutočniť. Stále neviem, čo môžem od toho čakať, ale verím, že sa posunieme o kus dopredu. Naozaj som veľmi zvedavý na motorku, pretože sedieť na takom niečom sa nedeje každý deň."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist