V Argentině bude chybět Josh Herrin

Jezdec týmu AirAsia Caterham Moto Racing Josh Herrin si při tréninku na motocyklu třídy supermoto způsobil zranění klíční kosti, kterou mu v pondělí museli operovat a Američan tak bude nucen vynechat třetí podnik sezony argentinskou Grand Prix.

Josh Herrin je nováčkem v mistrovství světa a jezdcem týmu střední kubatury Caterham Moto Racing, který je v seriálu Grand Prix rovněž nový. Herrin kvůli pádu nedokončil domácí podnik v Texasu a teď vůbec nepojede v Argentině.

Po nehodě při tréninku doma v Georgii Herrina odvezli do nemocnice, kde okamžitě zjistili nadvakrát zlomenou klíční kost, kterou se rozhodli okamžitě operovat, aby tím podpořili rychlý průběh léčby. V pondělí absolvoval Herrin úspěšnou operaci a nyní potřebuje nějaký čas na plné zotavení.
Tým AirAsia Caterham Moto Racing nebude Joshe Herrina nikým nahrazovat, takže týmové barvy bude o nadcházejícím víkendu hájit pouze Francouz Johann Zarco. Američan situaci komentoval slovy: „Byl jsem neuvěřitelně nadšený z cesty do Argentiny, ale teď musím říct týmu, sponzorům a fanouškům, že je mi to moc líto, že tam nebudu. Týmu přeji v Argentině jen to nejlepší a už se nemůžu dočkat až budu zpátky.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist