Tým AGR-Moto2 pojede s Moncayem a Odendaalem

Španělská stáj AGR pojede v letošní sezóně se španělským pilotem Moncayem a Jihoafričanem Odendaalem. Jako motocykl zvolil tento tým italský Speed-up.

Španěl Alberto Moncayo a Jihoafričan Steven Odendaal budou tvořit dvojici týmu Moto2 Argiñano Ginés Racing. Oba dva podepsali v uplynulých dnech své smlouvy s tímto týmem a od 12. do 14. února absolvují první testy.

Alberto Moncayo: "Spadl mně kámen ze srdce, že jsem se konečně dohodl s týmem AGR. Po testech v Almerii jsme se rozhodli pro motocykl Speed-up".

Moncayo odzávodil polovinu sezony 2012 Moto3 za tým Mapfre Jorge Martineze, potom musel uvolnit své místo Jonasi Folgerovi. Španěl tak změnil tým a sezónu dokončil jako 17. v celkovém pořadí.

Jeho týmový kolega Steve Odendaal startoval vloni v několika závodech s motocyklem Suter na divokou kartu, ovšem svými výkony nijak nepřesvědčil. Má ovšem hodně bohatého tatínka: "Bude to moje první kompletní sezona v MS. Už v roce 2012 jsem za tým Argiñano Ginés Racing odjel dva závody. Cílem je, abych poprvé v MS získal body".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist