Terol a Simon prodloužili u Aspara

Španělští jezdci Julian Simon a Nicolas Terol prodloužili své současné smlouvy s týmem Jorge "Aspara" Martineze.

Tým Aspar dnes v rámci Grand Prix Austrálie oznámil, že dva španělští jezdci Nico Terol a Julian Simon prodloužili své smlouvy se svým dosavadním týmem na dva (Nicolas Terol), respektive na jeden rok (Julian Simon). V případě Terola se jedná o to, že i nadále pojede v roce 2011 kubaturu 125 ccm, kde má ostatně i letos ještě velkou šanci na zisk titulu mistra světa. Jeho krajan Simon pojede v příštím roce Moto2, kde letos stále ještě bojuje o titul vicemistra světa, když mistrem světa se už stal Toni Elias. 


Nicolás Terol, který je se 3 body ztráty na Marca Marqueze v MS 2010 na druhém místě řekl: "Z technického, ale i z lidského hlediska je tento tým s velkým náskokem to nejlepší, co se vůbec nabízí", řekl po podepsání smlouvy Nicolas Terol. 


Ex-mistr světa stopětadvacítek, Julián Simón, který má 5 bodový náskok na Andreu Iannoneho a je za mistrem světa Tonim Eliasem na místě druhém v MS, má podepsanou jednoroční smlouvu: "Jorge má naprosto jasný přehled, co bude v budoucnosti, a je schopen mně dát k dispozici ten nejlepší materiál". 

"S Nicem plánujeme také na rok 2012. U Juliána doufám, že ačkoliv má s námi pouze jednoroční smlouvu, tak naše společná spolupráce bude trvat ještě delší dobu.", řekl Jorge "Aspar" Martinez. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist