Tech3: Novou dvojicí jsou Smith a Di Meglio

Francouzská stáj Tech3 Hervé Poncharala nastoupí v roce 2011 s úplně novou dvojicí jezdců, kterými budou Brit Bradley Smith a Francouz Mike di Meglio. A svůj tým v Moto2 na sezónu 2011 našel i Aleix Espargaro.

Tým Tech 3 kubatury Moto2 dnes oznámil, že složení týmu na rok 2011 bude úplně jiné než letos. Místo Japonce Yukiho Takahashiho a Itala Raffaella de Rosy pojedou na motocyklech Mistral 610 Brit Bradley Smith a Francouz Mike di Meglio.


Zatímco britský jezdec Smith přichází z kubatury 125 ccm, kde se stal vloni vicemistrem světa a letos je zatím čtvrtý, tak Francouz Mike di Meglio - mistr světa 125-tek z roku 2008, jezdí letos u Aspara a patří mu zatím 20. příčka. 


Včera podepsal smlouvu na rok 2011 s týmem Tenerife 40 Pons starší z bratrů Espargarových, Aleix, který letos jezdil závody MotoGP za Pramac Ducati. Tým Moto2 manažéra Sita Ponse používá německé motocykly Kalex. A. Espargaro vystřídá v tomto týmu svého krajana Sergia Gadeu a bude tak spolujezdcem syna majitele stáje, Axela Ponse. 

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist