Talmacsi zatím? letos závodit nebude

Maďarský ex-mistr světa stopětadvacítek Gábor Talmacsi včera na svých webových stránkách definitivně oznámil, že se letos nezúčastní žádných motocyklových závodů.

Jediný Maďar ve startovní listině Grand Prix minulé sezóny, populární Gábor Talmacsi, bude letos - minimálně v začátku sezóny 2011 - na startovním roštu chybět. Toto své rozhodnutí oznámil včera na svých webových stránkách

Jak k tomu došlo, většina našich pozorných čtenářů jistě ví, přesto to zopakuji aspoň ve stručnosti: "Talma" měl podepsanou smlouvu se španělským týmem "Jack & Jones by A. Banderas", který se ale v prosinci ze šampionátu Moto2 odhlásil a tak vloni šestý jezdec mistrovství světa Moto2 hledal jiný tým a snad i jiný seriál, ale marně. Většina nabídek totiž byla podložena značným přísunem sponzorských peněz ze strany maďarského pilota a to nebyl Gábor Talmacsi schopen a možná i ochoten akceptovat. 

"Jsem motocyklovým závodníkem a závody žiji. Mám za sebou hodně těžké období. Dlouho jsem jednal s týmem G22, kteří se mně pokoušeli v rámci svých možností opravdu pomoci. To se nepodařilo a pro mě bylo hodně těžké rozhodnout se, letos ze začátku sezóny nezávodit.", říká mj. na svých webových stránkách maďarský pilot Gabor Talmacsi.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist