Talmacsi pojede u Banderase

Dlouho bylo ticho o dalším působení maďarského ex-mistra světa stopětadvacítek, Gabora Talmacsiho. Maďarská periodika ale uvádějí, že bývalý jezdec MotoGP pojede místo Joana Olivého v týmu Jack & Jones by Banderas.

V letošním roce jezdil maďarský jezdec Gabor Talmacsi ve stáji SpeedUp s motocyklem FTR v mistrovství světa kubatury Moto2 a skončil na celkově na 6. místě (nejlépe dojel jako třetí v Aragonu). Jeho dosavadní tým se ovšem prakticky rozpadl a tak "Talmovi" nezbývalo, než se pohlédnout po týmu novém. 


29-letý vítěz devíti závodů Grand Prix ve stopětadvacítkách sice testoval naposled ve Valencii motocykl Bimota HB4 italské stáje Ongetta, ale dle maďarských médií pojede v týmu "Zorra mstitele" - Jack&Jones by Antonio Banderas, kde převezme místo po Joanu Olivém. Tento tým jezdil doposud šasí Harris, ovšem v sezóně 2011 přejde na švýcarský produkt Suter. Týmovým kolegou Talmacsiho zůstává i nadále Američan Kenny Noyes. 

Maďar Gabor Talmacsi absolvoval doposud 162 závodů Grand Prix ve všech čtyřech objemových třídách a kromě už jmenovaných 9ti vítězných závodů stál také 26x na stupních vítězů. 



Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)
Press - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist