Simon: Jsem připraven překonat bolesti

Španěl Julian Simon přijíždí do Indianapolis s těmi nejlepšími vzpomínkami na loňský rok, neboť zde dojel v roce 2010 druhý a vyjel si zde Pole position. V současné době má ale stále ještě úřadující vicemistr světa Moto2 bolesti, neboť si v Brně při pádu zranil rameno.

Do Brna přijel Julian Simon sice už s částečně uzdravenou nohou - po zranění v Barceloně, kde ho poslal k zemi Kenan Sofuoglu - ale ve volném tréninku znovu bohužel spadl a poranil si rameno. Kvalifikaci a závod pak bohužel nemohl kvůli velkým bolestem absolvovat. Přesto však odcestoval Simon do USA s nadějí, že naváže na loňský rok. Letos se jezdci týmu Mapfre Aspar vůbec nedaří, neboť zatím dojel pouhé čtyři závody a nejlépe skončil v Estorilu (2.) a v Le Mans (4.), jinak bodoval ještě v Jerezu (6.) a v Qataru (10.), což znamená s pouhými 49 body až umístění na samém konci Top-10.

"Poslední rok jsem zde získal první Pole Position v Moto2 a potom jsem v neuvěřitelném závodě dojel na druhém místě", vzpomíná Španěl, kterému vzhledem k jeho zranění přijde vhod, že se v Indianapolis jede proti směru hodinových ručiček.
"V posledních dnech jsem tvrdě trénoval a ačkoliv moje noha není kvůli infekci stále ještě 100% zdravá a rameno mě po Brně opravdu hodně bolí, tak jsem připraven odevzdat opravdu vše", říká bojovně Simon.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist