Marquez: Nechci mluvit o titulu

Pilot švýcarské továrny Suter Španěl Marc Marquez slavil při Grand Prix na okruhu MotorLand Aragón už své letošní sedmé vítězství a zdá, že je na nejlepší cestě k zisku titulu Moto2 hned ve své první premiérové sezóně v této kubatuře.

Španělský pilot Moto2 Marc Marquez měl po svém skvělém vítězství v - dle mého názoru - doposud nejhezčím závodě historie Moto2 rozhodně důvod k velké radosti: "Je to skvělý pocit vyhrát další závod, především před očima domácích fanoušků. Ze začátku jsem neměl na motocyklu dobrý pocit, neboť vítr byl opravdu hodně silný. Takže jsem se raději držel trochu zpět, abych získal ten správný pocit. Pak však přijeli Iannone a Corsi. Bojovali jsme hodně tvrdě a některé manévry byly hodně na hraně, ovšem byly to skvělé souboje. Pak mně bylo jasné, že musím jet rychleji a vypracovat si malý náskok".

Marc Marquez tak zkrátil svým vítězstvím v Aragónu odstup od Stefana Bradla na pouhých šest bodů a říká: "Nyní je vše hodně jednodušší". Marquez jistě profitoval i z toho, že použil nové díly od Sutera, které předtím testoval ve Valencii.
Mistr světa stopětadvacítek Marc Marquez tak na okruhu MotorLand Aragón dokázal své oprávněné ambice na mistrovský titul, ovšem o tom nechce Rookie Moto2 vůbec mluvit: "Chtěl bych poděkovat týmu a také Suterovi, že jsem si hodně užíval jízdu s novými updaty pro mé šasí. V posledních čtyřech závodech sezóny musíme pokračovat stejně, jako jsme to činili doposud. Začínáme každý závodní víkend od nuly a musíme prostě odevzdat to nejlepší."

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist