Manuel Gonzalez jako jediný z Moto2 okruh Mandalika zná

Na novém okruhu v Indonésii letos testovali pouze jezdci královské MotoGP. Pro závodníky týmů tříd Moto3 a Moto2 je dráha na ostrově Lombok do této chvíle velkou neznámou. Jediný Manuel Gonzalez je jezdcem střední kategorie MS, který tam loni v listopadu závodil v rámci světové série supersportů WordSSP. Tyto zkušenosti by o nadcházejícím víkendu Španěl rád využil.

Závod v Kataru dokončil Manuel Gonzalez na dvacáté pozici a moc rád by už v Indonésii zajel pro své první body v třídě Moto2. K tomu chce využít zkušeností, když jako jediný z jezdců třídy Moto2 na okruhu Mandalika závodil. Španěl je rovněž plně zotaven ze zranění ramene, které si způsobil pádem ve třetím tréninku katarské GP a jenž ho pak omezovalo v samotném klání.

„Bude to pro mě dobrý víkend, jelikož jsem jediným jezdcem Moto2, který okruh zná,“ prozradil Manuel Gonzalez, jezdec týmu Yamaha VR46 Master Camp. „Mandalika je trať, kterou mám moc rád a sedí charakteru mé jízdy. Je to také rychlá trať s rychlými zatáčkami. Myslím, že se nám tu bude dařit a s týmem budeme pracovat stejně, jak tomu bylo v Kataru. Budu se snažit dál co nejvíc zlepšit.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist