Jezdci tříd Moto3 a Moto2 testují ve Valencii

Celkem třiatřicet závodníků tříd Moto3 a Moto2 v pondělí testovalo na okruhu Ricarda Torma ve Valencii. V třídě Moto3 zajel první den nejrychleji Jorge Martin, Alex Márquez byl nejrychlejším jezdcem testu Moto2. Privátní testy jsou bez oficiální časomíry a v úterý pokračují druhým dnem.

V testu šestistovek nastavil nejlepší čas Alex Márquez (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), jehož maximum je na hodnotě 1'35,088 sekundy. Ital Francesco Bagnaia (SKY Racing Team VR46) skončil s časem 1'35,2 sekundy druhý, třetí byl Luca Marini (SKY Racing Team VR46). Časy do pátého místa nastavil Iker Lecuona (CGBM Evolution) a Lorenzo Baldassarri (Pons HP 40).

Časy do desátého místa první den zajeli Sam Lowes (CGBM Evolution), Danny Kent (Speed Up Racing), Joan Mir (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS Racing), Hector Barera (Pons HP 40) a Xavi Vierge (Dynavolt Intact GP).

V třídě Moto3 je nejrychlejší Jorge Martin (Del Conca Gresini Moto3). Španělovo maximum je na hodnotě 1'38,692 sekundy. Pod minutu devětatřicet stačil zajet ještě druhý Aron Canet (Estrella Galicia 0,0). Třetí v pořadí je Enea Bastianini (Leopard Racing). Čtvrtý je nováček z FIM CEV Alonso Lopez (Estrella Galicia 0,0), pátý čas zajel Fabio Di Giannantonio (Del Conca Gresini Moto3).

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 0.5 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 0.5 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist