Forward: Se třemi vítězi GP do bojů o body

Se třemi vítězi GP: Simonem Corsim, Mattiou Pasinim a Alexem de Angelisem a dále s talentem Richardem Cardúsem, nastoupí kvarteto týmu Forward s biky Speed-up- do MS-Moto2.

Hned čtyři jezdce posílá tým NGM Mobile Forward Racing do MS-Moto2. Dvojnásobek oproti loňské sezoně vznikl z jednoduchého důvodu: závodní stáj Giovanniho Cuzariho převzala i obě startovní místa od šéfa Speed-up Lucy Boscoscura, který se nyní soustředí pouze na stavbu motocyklů Speed-up pro jiné týmy.

Všichni čtyři jezdci Simone Corsi, Alex De Angelis, Mattia Pasini a Ricky Cardús už mají za sebou zimní testy ve Valencii a v Jerezu a nyní se připravují na ty finálové IRTA testy, opět v Jerezu (18. až 21. března)..

Týmový šéf: "V Moto2 máme vyšší ambice, než v MotoGP. V této kubatuře startuje více než 30 jezdců, takže my můžeme nastoupit celkem se čtyřmi a doufáme, že splníme naděje našich sponzorů".

Marco Curioni, Managing Director týmu Forward Racing: "Jsme mladý tým a tak každá sezona přináší nové výzvy. My se jako závodní tým stále rozrůstáme, v roce 2013 máme šest místo tří jezdců. Máme skvělé techniky pro všechny piloty, takže se sportovci mohou soustředit pouze na trénink a na závody".

Také bývalý mistr Evropy do 250-ccm Luca Boscoscuro se zdá být velmi spokojen: "Jsem opravdu šťastný s úzkou spolupráci s týmem NGM Mobile Forward Racing. Chtěl bych poděkovat týmu, že věří naším motocyklům Speed-up. Doufám, že tato kooperace povede náš společný projekt k úspěchům v závodě", říká konstruktér motocyklů Speed-up.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist