Další změna u Matteoniho

Kromě Anthonyho Westa pojedou na domácím okruhu Phillip Island v kubatuře Moto2 i další dva Australané.

Vedle Anthonyho Westa s motocyklem MZ pojedou na Phillip Islandu v Austrálii v kubatuře Moto2 další dva domácí jezdci. Jeden na divokou kartu, druhý jako náhradník.


Třetí motocykl stáje BQR Blusens STX pojede při Grand Prix Austrálie v kubatuře Moto2 jistý Alex Cudlin, tedy bratr letošního šampiona IDM v supersportech Damiana Cudlina, který jel s wild card na Sachsenringu a získal 7° místo na motocyklu Kalex Pons. Alex Cudlin je jinak závodníkem světového šampionátu Endurance v týmu Superstock Qatar Endurance Racing Team a také jezdcem australského šampionátu s motocyklem Yamaha R6.


Po Kolumbijci Santiagu Hernandezovi v Aragonu (Q-31., R-23.) a Italovi Ferrucciovi Lamborghinimu v Motegi (Q-33., R-33.) a v Sepangu (Q-36., R-DNF z 35. pozice) pojede na ex-motocyklu Moriwaki našeho jezdce Lukáše Peška další jezdec. Bude jím tentokráte australský jezdec superbiků Wayne Maxwell (27), tedy jezdec továrny Honda v týmu G.A.S. Racing. Důvodem australské neúčasti Ferruccia Lamborghiniho je poslední závod supersportového šampionátu CIV v Mugellu, kde je zatím Lamborghini na druhém místě. Australan Wayne Maxwell zde ze čtyř posledních závodů na tomto okruhu dokázal tři vyhrát!

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist