Cervera slavila bratry Marca a Alexe

Na počest titulů v mistrovství světa GP-Moto2 a ve španělském šampionátu CEV-Moto3 uspořádalo jejich rodné město Cervera obrovskou party pro Marca a Alexe Marqueze.

Kapitoly článku

Bratři Marc a Alex Marquezovi byli v pátek ve svém rodném městě Cervera v Katalánsku slavnostně přijati, aby obyvatelé tohoto malého městečka (8.817 obyvatel) společně s nimi oslavili titul mistra světa Moto2 staršího z nich Marca a španělský titul Moto3 Alexe.
Vše začalo na místní radnici, kde se oba  bratři zapsali do městské kroniky a dostali rovněž malý dárek jako upomínku na jejich letošní výsledky.
Potom to ale teprve vše začalo naplno. Na korbě speciálně upraveného nákladního vozu se oba bratři vydali na slavnostní jízdu ulicemi tohoto španělského městečka a byli bouřlivě zdraveni místními obyvateli. Cílem byla připravená tribuna, kde bratři Marc a Alex promluvili pár slov k divákům.
"Jsem velmi šťastný, neboť při této příležitosti se ukázalo, kolik místních lidí nám fandí. Chci jim ukázat, že oni jsou pro nás také velmi důležití. Bez podpory těchto fanoušků by to bylo daleko těžší a jsem jim velmi vděčný za jejich podporu", řekl Marc Marquez.

Jeho mladší bratr Alex označil tento den jako něco zvláštního, neboť se svým bratrem a s celým městem mohl slavit: "Jeho titul je pochopitelně daleko důležitější jako můj a on si zaslouží daleko více stát ve světle ramp. Ovšem všichni lidé, kteří sem přišli, mně dodali další velkou motivaci do mé další budoucí kariéry".

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

POKRAČOVAT V DALŠÍ KAPITOLE

Kapitoly článku

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist