V Brně i s Popovem!

Skvělá zpráva přímo z Brna. V kubatuře Moto3 se představí i český talent Mira Popov, jako náhradník za zraněného Brita Dannyho Webba, a pojede tedy s motocyklem Mahindra.

"V pondělí se ozval tým Mahindra, že jejich stabilní jezdec Danny Webb z Velké Británie je zraněn a zda by Mira nechtěl jet místo něho v Brně. Samozřejmě, že jsme ani chvíli neváhali, i když to nebude vůbec lehké, neboť synovi chybí letošní závodní praxe.", řekl našemu webu pan Miroslav Popov sr.
Pro Miru Popova to znamená velkou výzvu, tedy vrátit se do světa Grand Prix, když to na celou letošní sezonu bohužel nevyšlo. S motocyklem Mahindra jel sice český talent závody italského šampionátu a skončil dokonce na podiu, když jednou vyhrál a jedenkrát dojel druhý, to ale bylo s motocyklem Mahindra 125 ccm: "S Moto3 jsem absolvoval před 14 dny dvoudenní testy v Misanu, ale zde v Brně to nebude vůbec lehké. Nemám letos moc najeto a tak úspěchem bude kvalifikovat se do závodu a v něm samozřejmě udělám vše pro co nejlepší výsledek", okomentoval dnes ráno pro náš server svůj hodně nečekaný brněnský start Mira Popov.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (4x):



TOPlist