U Mahindry nahradí Australana Sissise Ital Andrea Migno

Po závodě Velké ceny České republiky v Brně oznámila stáj Mahindra Racing změnu na pozici jezdce jejich týmu Arthura Sissise, kterého od britské Grand Prix v Silverstonu nahradí až do konce letošní sezony italský motocyklový závodník z prostředí CEV Andrea Migno.

Osmnáctiletý Andrea Migno je absolventem Jezdecké akademie VR46 a velmi silně zapůsobil svými výkony v mezinárodním mistrovství Španělska CEV, kde je nyní jezdcem týmu Aspar-VR46 a čtvrtý v průběžném hodnocení třídy Moto3.

„Rád bych využil příležitosti k tomu, abych se rozloučil s Arthurem a poděkoval mu za jeho přínos týmu. Zároveň bych chtěl přivítat už pro Silverstone Andrea Migna,“ uvedl v tiskovém prohlášení šéf Mahindra Racing Mufaddal Choonia.
„Nebyl to dobrý závod a ideální způsob, jakým jsem se chtěl rozloučit s Mahindrou,“ uvedl po závodě v Brně Arthur Sissis, který v klání Moto3 obsadil šestadvacátou příčku.

Australan v mistrovství světa závodil od roku 2012, kde byl členem stáje Red Bull KTM Ajo. Jediné umístění na stupních vítězů získal v premiérovém ročníku, když v domácí australské Grand Prix skončil třetí. Letos byl členem týmu Mahindry a do této chvíle získal jen tři body. Jeho týmový kolega Miguel Oliveira jich má na svém kontě jednasedmdesát.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist