Rodrigo ve Valencii nepojede, Argentince nahradí Alcoba

Gabriel Rodrigo nenastoupí do posledního závodu sezony ve Valencii kvůli zranění klíční kosti a Argentince nahradí čerstvý juniorský mistr světa FIM CEV Repsol Moto3 Jeremy Alcoba. Španěl má smlouvu s Gresiniho týmem na rok 2020, takže po skončení sezony bude také jediným jezdcem týmu, který testováním zahájí přípravu na novou sezonu.

V závěru sezony měl Gabriel Rodrigo řadu pádů a ten poslední v Sepangu pro něho znamenal předčasný konec sezony, jelikož si při něm zlomil pravou klíční kost. Argentinec tak do posledního podnik sezony ve Valencii nenastoupí. Za Rodriga pojede mladý Jeremy Alcoba (na fotografii dole), který v neděli získal právě ve Valencii titul juniorského mistra světa FIM CEV Repsol Moto3.

„Abych byl upřimný, nemůžu se už dočkat a moc se těším až si to ve Valencii vyzkouším,“ prozradil Jeremy Alcoba, který příští rok pojede s týmem Kömmerling Gresini Moto3 premiérový ročník jezdce mistrovství světa. „Je mi samozřejmě líto Gabriho, ale pokusím se ho zastoupit co nejlépe a začít pracovat na nadcházející sezoně. Také budu později testovat, takže jsem maximálně soustředěný na to, abych tuto etapu zahájil na co nejlepší úrovni.“

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Autor článku obdržel prémii 2 Kč od 1 uživatele.
Prémie jsou již uzavřené, děkujeme.
masi přispěl 2 Kč
Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist