Opravdu důležitý den pro FGR

První opravdu důležitý den čekal náš tým až včera při kvalifikaci na dnešní závod.

Jasper se od začátku pohyboval po první čtvrthodice okolo desátého místa, ale to nebylo až tak důležité, protože tak, jako vždy se nejrychlejší časy začaly zajíždět na konci 40-ti minutového tréninku. 
V polovině tréninku zajel Jasper do boxu kvůli úpravě pérování a stažení dat. Po několika kolech zamířil opět krátce do boxu, aby se zkoncentroval na závěr kvalifikace. Po třech rychlejších kolech se mu podařilo v jeho úplně posledním zajet zatím vůbec nejlepší čas 2.09.876 a umístil se na velmi slušném 17. místě a nechal za sebou všechny privátní týmy. Jeho umístění bylo odměnou za skvěle odvedenou práci celého týmu a především snížení ztráty na prvního Corteseho s KTM, která činila 1,7 vteřiny je dobrým příslibem pro zítřejší večerní závod, který se jede od 18 hodin. 
Tým dobře ví, kde jsou rezervy na motocyklu a co vše chce do druhého závodu v Jerezu vylepšit. Především nám chybí čidlo na zadní brzdě, abychom mohli vyhodnocovat data kompletně.
Poděkování patří především těm , kteří nás u televize tlačili vpřed a zahltili spoustou sms zpráv. Vydrže to ještě do zítřka, dáme do toho vše !

Josef Kubíček, manažer :
"S výsledky kvalifikace u nás u všech panuje velká spokojenost. Myslím si, že celý tým technicky i morálně udělat krok směrem vzhůru a to se určitě odrazilo i na Jasperově výkonu. Povedlo se několik dalšíc technických změn, nastavení pérování a brždění motoru. Tyto změny se ukázali jako správné. Věříme, že máme motorku dobře připravenou na zítřejší závod. Děkuji všem členům týmu za fantastickou práci, kterou odvádějí a v našem případě jdeme opravdu všichni za svým snem. Závod je zítra a jak říkám vždycky, zajíci se sčítají až po honu. Držte nám všichni palce a děkujeme !"

Informace o redaktorovi

Tomas Mysliveček - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist