Mira Popov pojede i v Misanu

Skvělý výkon našeho jezdce Miry Popova při domácím závodě na Masarykově okruhu v Brně samozřejmě nezůstal nepovšimnut a tak se český jezdec objeví na startovním roštu i při dalším závodě při Grand Prix San Marina na okruhu v Misanu.

Český jezdec Miroslav Popov se v Brně po skvělém startu doslova katapultoval během prvního kola z 29. místa na startovním roštu na místo 6. a později dokonce po 4 kolech jel třetí. I když se nakonec propadl a později po souboji s Alexisem Masbouem havaroval, přesto zanechal u všech přítomných a to jak diváků, tak odborníků, velký dojem.
Není tedy divu, že Mira Popov, který má do listopadu smlouvu s týmem Mahindra Racing jako náhradní a testovací jezdec, pojede v Misanu místo zraněného Itala Riccarda Morettiho - který včera neprošel lékařskou prohlídkou (zraněný krk), jako týmový kolega Dannyho Webba.

Jen připomínám loňské Misano, kde se Popov umístil v kvalifikaci na senzačním šestém místě a v závodě hned při svém třetím startu v závodě Grand Prix dokázal bodovat, když dojel 13.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (8x):



TOPlist