Další wild card pro Marqueze jr.

Divoké karty pro Grand Prix Katalánska obdrží v nejnižší objemové kubatuře španělský jezdec Alex Marquez a Brit John John McPhee.

Už třetí divokou kartu po Jerezu a Estorilu dostal pro Grand Prix Katalánska, která se jede na "Circuit de Catalunya di Barcelona" Alex Marquez, mladší bratr Marca, vicešampion CEV 125 GP v loňském roce a vítěz posledního závodu CEV Moto3 na novém okruhu "Circuito de Navarra".
Alex Marquez pojede třetí motocykl Suter Honda MMX3 závodní stáje Team Estrella Galicia 0,0 (ex-“Monlau Competicion”) manažéra Emilia Alzamory. Marquez jr. v obou předešlých závodech s wild card dojel vždy na bodech, když v Jerezu skončil 12. a v Estorilu 15.

Druhou divokou kartu dostal britský jezdec John McPhee, aktuální pilot týmu KRP Racing Steps Foundation, tedy ve zkratce “KRP M3-01″. Ten bude mít k dispozici motocykl Honda NSF250R- Moto3, se kterým skončil dvakrát na podiu v letošním šampionátu CEV Moto3 v Jerezu a v Navaře jako třetí a je nyní ve španělském mistráku na druhém místě za Němcem Phillippem Ötllem.
McPhee debutoval v mistrovství světa při GP Valencie s motocyklem Aprilia RSW v roce 2010 za tým KRP, a vloni ze třech startů na divokou kartu v GP dvakrát bodoval - Silverstone (15°) a Valencia (14°).

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (2x):



TOPlist