Carrasco neodcestovala na závody po Pacifiku

Španělka Ana Carrasco neodcestovala společně s týmem RW Racing GP do Motegi, kde už zítra startuje šňůra tří závodů Grand Prix po Pacifiku Velkou cenou Japonska. Dle týmu jsou důvodem její absence problémy s finanční stránkou plnění smlouvy.

Tým ještě večer vydal tiskovou zprávu, kde uvádí proč Ana Carrasco s týmem nepokračuje. V tiskové zprávě se píše, že se konce loňského roku dohodli s Anou Carrasco a jejím managementem ohledně plateb, které jezdec hradí týmu RW Racing GP, jenž dává k dispozici motocykl Kalex KTM, tým mechaniků, stará se o týmové vybavení a cestování. Z dohodnuté částky tak měla být zaplacena jen část.
Nizozemci se dle svých slov snažili najít z celé situace nějaké rozumné východisko, k čemuž ale nedošlo. Protože je nizozemský RW Racing GP čistě soukromým týmem, nemůžou si již dovolit nechat Španělku závodit, aniž by dostála svým závazkům, a k tomu ještě platit všechny výlohy.

Ana Carrasco nebude závodit do momentu než bude dlužná částka uhrazena. Motocykl a tým zůstává stále k dispozici Španělce, takže ta nebude nahrazena žádným jiným závodníkem. Druhý jezdec týmu Scott Deroue pro závod v Japonsku dostane aktualizovanou verzi Kalex KTM 2014.

Do Japonska neodcestoval šéf týmu Jarno Janssen ani majitel týmu Roelof Waninge. Důvodem mají být důležitá jednání s ohledem na nadcházející sezonu v mistrovství světa silničních motocyklů.

Informace o redaktorovi

Petr Czyž - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (1x):



TOPlist