Pešek pojede CEV v Barceloně

Třetím podnikem pokračuje o nadcházejícím víkendu 18. a 19. června španělský šampionát silničních motocyklů na okruhu v Barceloně. Lukáš Pešek v barvách týmu IAMT Factory Racing bude chtít zaútočit na první desítku.

Po vynechání úvodního podniku španělského mistrovství kvůli zranění kotníku z předsezónních testů se Lukáš Pešek zúčastnil až druhého závodního víkendu. O tom však českého jezdce provázely technické problémy a bylo z toho až třiadvacáté místo. Lukáš Pešek chce v Barceloně prolomit letošní smůlu.
„Španělský okruh Catalunya se mi opravdu líbí. Znám jej mnoho více, než předchozí Motorland Aragon. S našim motocyklem jsem zde navíc absolvoval zimní testy, které nedopadly špatně. Bohužel jsme mezi závody netestovali, a tak to bude poměrně těžké, protože ostatní pilně testovali,“ řekl před odjezdem do Španělska Lukáš Pešek.

„Členové týmu IAMT Factory Racing na motocyklu pracovali. V Barceloně nasadíme nový motor s novým výfukovým systémem. Jaké budou mít tyto úpravy vliv na výkonnost motocyklu však uvidíme až ve volném tréninku. Já jsem po fyzické stránce připravený,“ uvedl z místa dění třetího podniku český jezdec.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist