Morales: Na dvou frontách

Španělský šampion Moto2 Carmelo Morales pojede i nadále v obou šampionátech, tedy jak v závodech Grand Prix, tak v domácím mistráku CEV, který pokračuje už tento víkend na okruhu v Montmeló nedaleko Barcelony.

Termínově oba dva šampionáty, tedy Grand Prix a CEV, nekolidují - vždyť je také pořádá stejný promotér Dorna a tak nic nebrání tomu, aby vedoucí jezdec španělského mistráku Moto2 Carmelo Morales nedokončil celou sezónu za svůj tým Gigaset Laglisse s motocyklem Suter, kde se v šampionátu po dvou absolvovaných závodech (Jerez a Aragón) dělí o první místo se svým týmovým kolegou Jordi Torresem - ten nyní zaskakoval v Silverstone za Juliana Simona - když oba dva mají na svém kontě 45 bodů za jedno vítězství a jedno druhé místo. Morales je také obhájcem titulu této kubatury z roku 2010. 
V šampionátu světovém se už Moralesovi zas tak moc nedaří. Před Grand Prix Katalánska nahradil Itala De Rossu a závodí tak za tým Desguaces La Torre G22 (rodinný tým Pabla a Geleteho Nietových) s motocyklem Moriwaki MD600. Doma v Katalánsku byl v kvalifikaci 23., v závodě pak 18., v britském Silverstone se kvalifikoval jako 25., v závodě pak havaroval v 9. kole z 24. místa.




.

Informace o redaktorovi

Jiří Mikšík - (Odebírat články autora)

Jak se Vám líbil tento článek?
Hodnocení (0x):



TOPlist